FOTO ȘI VIDEO Olandezii au văzut ce fac românii la Munchen și au folosit un singur cuvânt pentru a descrie ce se întâmplă

Romania EURO 2024 Olanda EURO 2024 Fanzone-ul din Munchen, înainte de România - Olanda la EURO 2024 / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 16:08
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 16:11

România - Olanda se joacă în această seară, de la ora 19:00, în optimile de finală de la EURO 2024. Partida de la Munchen va fi transmisă în direct de PRO TV și VOYO.

Fanii români au primit oficial 7.000 de bilete, însă la meci este așteptat un număr mult mai mare al susținătorilor naționalei lui Edi Iordănescu, peste 20.000.

Olandezii, după ce au văzut fanii români alături de cei olandezi: "Frumos! / Românii țin să se facă auziți"

Fanzone-ul din Munchen a fost luat cu asalt atât de suporterii români, cât și de cei olandezi. A fost o petrecere comună cu câteva ore înainte de meci.

  • Fanzone-ul din Munchen, înainte de România - Olanda la EURO 2024 / Foto: Getty Images

"Frumos! Fanii României și ai Olandei sărbătoresc împreună festivalul fotbalistic", a scris ziarul De Gelderlander.

"Federația Olandeză de Fotbal estimează că între 10.000 și 15.000 de fani olandezi vor fi la Munchen. Un număr considerabil mai mic decât cei aproximativ 40.000 de suporteri care au fost la meciurile din grupe. Cu toate acestea, este o atmosferă frumoasă.

Pentru a se asigura că totul decurge normal, Poliția din Munchen este ajutată de colegii din Olanda, însă ei nu au prea multe de făcut. Deși este un număr foarte mare de fani olandezi și români, iar românii țin să se facă auziți, atmosfera este una relaxată", a scris și RTL.

VIDEO Fanii români, în Marienplatz, înaintea meciului cu Olanda

VIDEO Spectacolul fanilor olandezi înaintea meciului cu România

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!