Ofertă bombă pentru Florin Niță! Aproape un milion de euro, fix înainte de România - Olanda!

florin nita EURO 2024 Gaziantepspor Olanda Romania EURO 2024 Florin Nita, portarul României
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 08:27
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 08:52

Florin Niță, stâlpul dintre buturile tricolorilor, a primit o ofertă substanțială chiar înainte de meciul cu Olanda din optimile de finală.

După 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, tricolorii lui Edward Iordănescu au terminat pe locul unu în grupă și s-au calificat în optimile de finală, acolo unde o vor întâlni la Munchen pe Olanda, LIVE, marți, de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO, și LIVE TEXT cu VIDEO EXCLUSIV pe sport.ro.

Oferta de la Gaziantep

Portarul, care a rămas liber de contract după despărțirea de Gaziantep, ar putea să-și prelungească șederea în SuperLig. 

  • Florin Nita, portarul României

Conform jurnalistului turc Ali Budak, Gaziantep i-a oferit un nou contract cu un salariu anual de 900.000 de euro, o creștere semnificativă față de cei 600.000 de euro câștigați în sezonul trecut. Cu toate acestea, Niță a pus o condiție: își dorește un contract pe două sezoane pentru a accepta oferta.

Cota de piață a lui Florin Niță este estimată la aproximativ 225.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Cum a fost numit Florin Niță de către presa olandeză

Florin Niță a avut o evoluție remarcabilă la Gaziantep, apărând în 35 de partide în stagiunea trecută. În plus, portarul este recunoscut pentru abilitățile sale de a apăra loviturile de pedeapsă, fiind supranumit "ucigătorul de penalty-uri" de publicația olandeză Voetbalprimeur.nl. În ultimii cinci ani, Niță a apărat 11 lovituri de pedeapsă, demonstrându-și astfel valoarea în momentele critice.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!