FOTO ȘI VIDEO O să fie nebunie! Ce ne așteaptă la România - Olanda: fanii adversarilor au făcut ”prăpăd” la ultimele meciuri ale naționalei de la EURO 2024

Romania - Olanda EURO 2024 EURO 2024 Fanii olandezi / Sursă Foto - OnsOranje Twitter/X
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 14:06
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 14:05

Campionatul European din 2024 este găzduit de Germania în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în direct la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO!

România a obținut accederea în optimile de finală ale turneului organizat de nemți și va da piept cu Olanda lui Virgil van Dijk marți, 2 iulie, de la ora 19:00. Cele două reprezentative se vor duela pe ”Allianz Arena” la Munchen.

O să fie nebunie! Ce ne așteaptă la România - Olanda: fanii adversarilor au făcut ”prăpăd” la ultimele meciuri ale naționalei de la EURO 2024

Dacă românii au impresionat în Germania susținându-și naționala, olandezii au fost cel puțin egalii noștri. Suporterii ”Portocalei mecanice” au reprodus la fiecare partidă a selecționatei lui Ronald Koeman o atmosferă incendiară.

  • Fanii olandezi / Sursă Foto - OnsOranje Twitter/X

Bătălia dintre România și Olanda nu se va da doar în teren, ci și în tribune. ”Marea galbenă” de suporteri români va fi nevoită să estompeze la Munchen atmosfera pe care o va genera ”marea portocalie”.

  • VEZI în Galeria FOTO de mai sus imagini cu fanii Olandei

Cam cât de fanatici sunt olandezii? The Guardian a postat pe platforma YouTube un videoclip cu fanii din ”Țara Laleleor” care au acaparat și au colorat în portocaliu orașul Hamburg înainte de debutul de la EURO 2024.

Pe ”Allianz Arena” sunt aștepați șapte mii de suporteri olandezi și șapte mii de suporteri români. Restul biletelor au fost deja achiziționate încă dinainte să înceapă Campionatul European din 2024.

Cum a răspuns Virgil van Dijk atunci când a fost întrebat despre meciul cu România din optimile EURO 2024

”Au fost multe discuții. S-au spus cuvinte dure. Era necesar să se întâmple asta. Am urmărit imagini din meciul contra Austriei. Ce s-a spus în vestiar? Păstrăm asta între noi, dar acum e momentul să o arătăm pe teren.

Îmi este dificil să spun acum ceva despre România. Deocamdată, nu am analizat încă echipa României. Acest lucru se va întâmpla în zilele următoare. Dar să fie clar: după ce s-a întâmplat cu Austria, nu trebuie să mai subestimăm pe nimeni. Trebuie să fim umili”, a spus Virgil van Dijk în cadrul unei conferințe de presă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!