"Nu se fac mizerii din astea". Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Edi Iordănescu, după înfrângerea cu Belgia

Gigi Becali edi iordanescu EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 08:52
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 09:02

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

După înfrângerea cu Belgia, Gigi Becali a comentat rezultatul obținut de tricolori și l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a folosit pe Florinel Coman. 

"Săracul a fost în echipa câștigătoare și a fost scos pe bancă. Nu e frumos, după iei gol în secunda 72. Nu se fac mizerii din astea cu oamenii, îl scoți numai pe unul.

Chiar și dacă facem toți egal ne calificăm de pe primul loc. Avem golaveraj mai bun decât ei la ora asta. Dacă fac 2-2 și noi 1-1 suntem la egalitate, dar se califică de pe primul loc la meciul direct.

Niciodată în viața ta nu schimbi echipa câștigătoare, iei gol în minutul 2", a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Probleme cu gazonul de pe arena din Frankfurt

România va juca meciul decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale turneului împotriva Slovaciei, la Frankfurt, miercuri (26 iunie), de la ora 19:00, în exclusivitate pe PRO TV și VOYO.

Înaintea duelului dintre România și Slovacia, Germania a jucat pe același stadion, în ultimul meci din grupă, contra Elveției. Julian Nagelsmann s-a plâns de starea gazonului, explicând că ar putea apărea accidentări grave. 

"Am puține speranțe că gazonul va arăta mai bine la ora meciului. Iarba pur și simplu nu-i bună, este foarte grasă, foarte moale. Nu a crescut bine după jocurile din NFL.

Nu sunt îngrijorat de meciul de fotbal, cât mi-e teamă de accidentări. Dacă lucrurile merg prost, s-ar putea termina cu rupturi de ligament încrucișat. 

Este ca și cum ai conduce iarna cu cauciucuri de vară", a declarat selecționerul Germaniei, în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu Elveția. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!