VIDEO EXCLUSIV Nemții nu l-au uitat pe Franz Beckenbauer. Moment care a emoționat până la lacrimi în cadrul ceremoniei de deschidere

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 23:17
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 23:31

Moment emoționant la ceremonia de deschidere a EURO 2024, turneu final transmis LIVE pe Pro TV, Pro Arena și Voyo!

Nemții au pus la cale un spectacol grandios, așa cum se obișnuiește la ceremoniile de deschidere ale Campionatelor Europene! A fost culoare, artificii, muzică, dar și un episod care a emoționat până la lacrimi. Trofeul EURO a fost adus pe teren de soția regretatului Franz Beckenbauer.

Aparția lui Heidi, soția fostului mare fotbalist, a fost un moment pe care nemții din tribune, aflați la meciul de deschidere dintre Germania și Scoția, l-au aplaudat și la care câțiva dintre ei au lăcrimat. A plâns și femeia care i-a stat alături legendei Germaniei, iar într-un moment Heidi a dus mâna spre cer, în memoria celui care a fost Franz Beckenbauer.

Moment emoționant la ceremonia de deschidre a EURO 2024, dedicat lui Franz Beckenbauer

În luna ianuarie, legenda fotbalului mondial a murit, la vârsta de 78 de ani. Nu cu foarte mult timp înainte decesului apăruseră informații despre problemele de sănătate pe care le avea Franz Beckenbauer. Considerat unul dintre cei mai buni jucători din istorie, fostul fundaș nu mai vedea aproape deloc cu ochiul drept, iar în ultimii ani fusese operat de două ori pe cord deschis.

Franz Beckenbauer a intrat definitiv în istoria fotbalului după ce a reușit să câștige Cupa Mondială atât ca jucător, cât și ca antrenor. Doar el, Mario Zagallo și Didier Deschamps au mai reușit o asemenea performanță. În mod teribil, Mario Zagallo și-a pierdut și el viața tot la începutul anului, la vârsta de 92 de ani.

Franz Beckenbauer a decedat la începutul anului, la 78 de ani

Ultima funcție importantă pe care a deținut-o Franz Beckenbauer a fost cea de vicepreședinte al FIFA, între ianuarie 2007 și martie 2011. Acum, înainte de startul EURO 2024, la ceremonia de deschidere, înaintea partidei Germania – Scoția, organizatorii au oferit un moment emoționan, care a avut-o în centrul atenției pe soția lui Franz Beckenbauer.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!