VIDEO Momentul în care Cristiano Ronaldo evită accidentarea: un fan a sărit din tribună și a aterizat lângă portughez: "Horror!"

Cristiano Ronaldo Georgia Portugalia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 11:32
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 11:31

Momente incredibile la finalul meciului Georgia - Portugalia 2-0, de la EURO 2024, cu Cristiano Ronaldo din nou în prim-plan.

Portugalia, care avea asigurat primul loc în grupă înaintea ultimei etape, a pierdut surprinzător contra Georgiei, scor 0-2, după golurile lui Kvaratskhelia și Mikautadze. Cristiano Ronaldo a fost titular și a fost înlocuit după 66 de minute cu Goncalo Ramos.

Momentul în care Cristiano Ronaldo evită accidentarea: un fan a aterizat milimetric lângă el

Cristiano Ronaldo a fost aproape de o accidentare serioasă, însă nu în timpul meciului, ci la final. În timp ce se îndrepta către tunelul care duce spre vestiare, un suporter a sărit din tribună cu picioarele îndreptate spre starul portughez, iar respectivul fan a aterizat foarte aproape de CR7.

Un steward care îl proteja pe Ronaldo a încercat în ultima clipă să intervină și s-a prăbușit și el pe scări. Fotbalistul Portugaliei a scăpat însă nevătămat și a ajuns fără probleme la vestiare.

Nu este primul astfel de moment cu Cristiano Ronaldo în prim-plan. Nu mai puțin de șase suporteri au intrat pe teren la meciul Portugaliei cu Turcia (3-0), toți dorind să facă o poză cu fotbalistul în vârstă de 39 de ani.

"Moment horror pentru Cristiano Ronaldo", a titrat The Sun, după ce clipul de la finalul meciului cu Georgia a devenit viral.

Cristiano Ronaldo nu înscrie la EURO 2024, dar bifează record după record

Din nou titular la cei 39 de ani ai săi, Cristiano Ronaldo nu a marcat încă la acest turneu final, dar bifează record după record.

Ronaldo a devenit primul fotbalist european din istorie care a ajuns la 50 de apariții cu naționala la turneele finale mondiale și continentale (28 la Campionatul European + 22 la Campionatul Mondial).

De altfel, este pentru prima dată pentru portughez când nu marchează în faza grupelor la un turneu final - la precedentele 10 la care a participat a înscris de fiecare dată!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!