VIDEO EXCLUSIV Măsură drastică anunțată în cazul arbitrului de la Spania - Germania + verdictul specialistului după faulturile lui Kroos

Anthony Taylor Germania Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 21:22
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 21:22

Arbitrul englez Anthony Taylor a fost în centrul atenției la meciul Spania - Germania, din sferturile de finală ale EURO 2024, cel puțin în prima parte a meciului.

Partida de la Stuttgart a început cu numeroase faulturi de ambele părți, multe dintre ele nesancționate. Toni Kroos a avut două astfel de intervenții dure, una asupra lui Pedri, în urma căreia jucătorul Barcelonei a ieșit accidentat, și alta asupra lui Lamine Yamal.

"Toni Kroos trebuia eliminat în Spania - Germania"

Mijlocașul german nu a văzut cartonaș galben pentru niciunul dintre cele două faulturi, iar Anthony Taylor a luat deciziile greșite, crede fostul arbitru internațional polonez Adam Lyczmański, care se așteaptă ca UEFA să îl excludă pe englez din cursa pentru arbitrarea finalei EURO 2024.

"Cu o asemenea prestație în debutul partidei, Anthony Taylor s-a exclus deja din cursa pentru a arbitra finala EURO 2024. Fazele cu Toni Kroos în prim-plan l-au făcut să decidă într-un mod haotic și alte faze care au apărut după. 

Cred că Germania trebuia să joace în 10. Faultul lui Kroos asupra lui Pedri merita cu siguranță un cartonaș galben, iar un moment mai târziu l-a călcat într-un mod clasic pe Lamine Yamal, unde era obligatorie o sancțiune disciplinară.

Nu știu ce a vrut să facă arbitrul. Nu au fost niște faulturi pentru care să se recomande doar o mustrare verbală. Înțeleg dacă faulturile ar fi fost la limită, dar nu a fost cazul. Au fost cu siguranță faulturi clare de galben, atât la Pedri, cât și la talpa pusă lui Yamal", a spus Adam Lyczmański, pentru ziarul polonez Przegląd Sportowy.

  • 3 meciuri a arbitrat Anthony Taylor la EURO 2024. Pe lângă Spania - Germania, englezul a mai fost la centru în partidele Olanda - Franța 0-0 și Ucraina - Belgia 0-0.

Polonezii cred că Anthony Taylor și-a semnat sentința și va rata finala EURO 2024

Jurnaliștii din Polonia se așteaptă acum ca Szymon Marciniak, conaționalul lor, să arbitreze finala EURO 2024. Tot el a fost la centru la finala CM 2022, Argentina - Franța (3-3, 4-2 d.l.d.)

"A fost nevoie de doar 10 minute ca Anthony Taylor să se retragă din cursa pentru arbitrarea finalei EURO 2024. Englezul a comis o greșeală catastrofală chiar la începutul sfertului de finală dintre Spania și Germania..

Szymon Marciniak își pierde astfel rivalul în faza decisivă a EURO 2024", au mai scris polonezii.

VIDEO Spania - Germania - Faulturile lui Toni Kroos

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!