VIDEO EXCLUSIV "Prostia pândește la colț!" Cea mai dură reacție după ce Italia a tremurat în fața Albaniei: "Mai ușor cu glumele!" 

Italia campionatul european EURO 2024 EURO 2024 Italia / Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 12:08
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 15:01

Italia s-a impus la limită, scor 2-1, în fața Albaniei, în primul meci din grupe la Euro, după ce a fost condusă cu 1-0 încă din secunda 23.

Deși au obținut cele trei puncte, jucătorii pregătiți de Luciano Spalletti nu au scăpat de critici după fluierul final al partidei.

La o zi după meci, CorriereDelloSport i-a urecheat pe "azzurri" pentru prestația slabă din meciul cu albanezii.

"Italia, bine așa, dar las-o mai ușor cu glumele proaste", a titrat publicația italiană numită mai sus.

Italienii, nemiloși cu naționala lui Spalletti

"Era important să pornim cu dreptul, iar victoria împotriva Albaniei a fost prețioasă și meritată. Cu toate acestea, Spalletti are dreptate: lucrurile bune văzute în prima repriză nu trebuie să rămână doar în prima repriză 'pentru că prostia (eroarea) pândește la colț'. O remarcă prozaică, dar exactă, a pericolului narcisismului masochist și al retragerii exagerate care, în final, ar fi putut costa scump", au mai scris italienii.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!