Maghiarii au răbufnit după eșecul cu Germania: ”Nu am avut nicio șansă împotriva arbitrului olandez!”

Germania EURO 2024 Ungaria EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 21:24
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 21:25

Germania este prima echipă calificată în optimile de finală ale EURO 2024, după ce a învins-o cu scorul de 2-0 pe Ungaria în a doua etapă din faza grupelor.

Maghiarii au pierdut în prima etapă din grupe în fața Elveției, scor 1-3, și au încercat să se redreseze în fața Germaniei, însă echipa pregătită de Marco Rossi nu a avut nicio șansă și a rămas fără niciun punct în Grupa A.

Maghiarii acuză arbitrajul meciului Germania - Ungaria 2-0

Ungaria avea nevoie de o victorie în meciul cu Germania pentru a fi la mâna ei în lupta pentru calificarea în optimile de finală. În urma acestui rezultat, Ungaria poate spera la calificarea în optimile de finală doar de pe locul al treilea.

Maghiarii s-au arătat dezamăgiți de prestația arbitrului olandez Danny Makkelie. Presa din țara vecină a acuzat faptul că Makkelie a greșit atunci când a validat golul marcat de Jamal Musiala, atunci când jucătorii maghiari au acuzat un fault în atac.

Echipa Ungariei s-a luptat mult, dar nu a avut nicio șansă împotriva teribilului arbitru olandez – Scoția va decide dacă ne vom califica”, au titrat maghiarii de la Origo.hu.

 VIDEO Rezumatul partidei Germania - Ungaria 2-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!