VIDEO EXCLUSIV Lucian Sânmărtean a explicat de unde vine porecla "Magicianul"

Lucian Sanmartean emotii europene EURO 2024 EURO 2024 Lucian Sânmărtean
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 08:06
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 08:11

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Lucian Sânmărtean a retrăit amintiri de la ultimul turneu final la care a participat Naționala României, în cadrul emisiunii "Emoții Europene", moderată de Cătălin Oprișan. 

Lucian Sânmărtean: "Un bagaj de presiune"

Fostul internațional român a fost întrebat despre porecla sa de "magician". Sănmârtean a explicat de unde a apărut acest "nikname" și a dezvăluit presiunea și așteptările ce vin la pachet cu un asemenea titlu.

  • Lucian Sânmărtean / Sport Pictures

"A fost o atmosferă extraordinară, după niște jocuri foarte bune am ajuns la acest nickname (n.r - poreclă), dar care aduce cu el foarte multe lucruri, un bagaj foarte mare de presiune, trebuie să demonstrezi la orice nivel.

Simțeam presiunea, în momentul în care esti un jucător de dezechilibru, un jucător determinant, un jucător de ultimă pasă, cam toate acțiunile ofensive pică pe momentele pe care le ai sau pe care nu le ai. Neavându-le, îți vei lua foarte multe huiduieli, avându-le, aplauze și aprecieri.

Jucătorii reprezentativi aici fac diferența, în momentele de presiune maximă, își asumă rolul de a lua mingea, de a controla, de a determina prin calitățile lui un rezultat al unui joc", a declarat Lucian Sânmărtean, invitat la o nouă ediție a emisiunii Emoții Europene.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

Emisiunea "Emoții Europene", difuzată pe SPORT.RO și VOYO, oferă fanilor ocazia de a retrăi momente deosebite de la Campionatele Europene prin poveștile și amintirile unor personalități importante din fotbalul românesc. Emisiunea se desfășoară zilnic, cu excepția week-end-urilor, în perioada 29 mai - 13 iunie, și este prezentată de la ora 11:00.

Următorul mare eveniment fotbalistic, Campionatul European din Germania 2024, va fi transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterilor pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!