EXCLUSIV "L-aș suna și l-aș întreba". Răzvan Raț și Florin Răducioiu au ajuns la aceeași concluzie după calificarea Germaniei în sferturi

Toni Kroos EURO 2024 Germania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 09:31
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 09:30

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Germania a învins sâmbătă seara, la Dortmund, scor 2-0, reprezentativa Danemarcei, în optimile EURO 2024, iar nemții s-au calificat în sferturile de finală. 

Unul dintre jucătorii care s-au făcut remarcați în tabăra nemților a fost Toni Kroos, cu o acuratețe a paselor de 96%, din cele 105, eficiența sa fiind capitală pentru evoluția naționalei, la EURO 2024.

Mijlocașul de 34 de ani a anunțat că se retrage din fotbalul profesionist după acest turneu final, iar Răzvan Raț și Florin Răducioiu au declarat că nu înțeleg această decizie. 

"L-aș suna și l-aș întreba de ce se lasă. Înțeleg că e frumos să te retragi în glorie, dar cifrele arată că e top. Cred că poate să joace la orice echipă din Europa", a spus Răzvan Raț, la PRO TV

"Jucător mai precis nu am văzut. E aproape perfect. Cifrele lui sunt impecabile. Vorbim de un jucător cu o carieră intensă. Ne bucurăm că-l mai vedem la acest Campionat European", a fost completarea lui Florin Răducioiu, la Studio EURO 2024. 

De ce poartă Toni Kroos aceeași pereche de adidași

În contradicție cu majoritatea jucătorilor, care își schimbă constant modelul de adidași, Toni Kroos a rămas fidel modelului Adidas Adipure 11Pro, din 2013.

În sezonul în care încă evolua la Bayern Munchen, neamțul a purtat pentru prima dată Adidas Adipure 11Pro, iar de atunci nu a mai renunțat la acest model.

"Când am lansat această linie în 2008, Toni a fost ales unul dintre promotori. Apoi, când a apărut modelul Adipure 11Pro s-a îndrăgostit de el.

Este materialul care îi place. Pielea reprezintă elementul cheie. Am conceput acest model pentru a face atingerea mingii cât mai moale și naturală. Toni este jucătorul cel mai reprezentativ pentru acest lucru. Uitați-vă cum controlează mingea și cât de precisă este prima sa atingere.

Am încercat să-l determinăm să probeze alt model, răspunsurile au fost mereu negative", a declarat Bjorgvin Hreinsson, oficial Adidas, potrivit The Athletic. 


Germania - Danemarca 2-0 în optimile EURO 2024 | Rezumatul meciului pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!