VIDEO Kylian Mbappe a reacționat după ce starul Belgiei a spus că îi va rupe picioarele: ”Cine?”

Franta Belgia EURO 2024 kylian mbappe EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 11:35
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 11:36

Franța va întâlni Belgia în optimile de finală ale EURO 2024, în această seară, de la 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Înaintea partidei de pe ”Merkur Spiel-Arena” din Dusseldorf, Federația Belgiană de Fotbal a publicat pe rețelele sociale un videoclip controversat.

Kylian Mbappe nu a știut cine este Amadou Onana

Comediantul Pablo Andres a întrebat ”Cine o să îi rupă tibia lui Kylian Mbappe?”, iar cel care a răspuns a fost Amadou Onana. ”Onana, Amadou Onana”, a spus fotbalistul belgian. După vâlva creată în mediul online, Federația Belgiană de Fotbal a șters videoclipul și a emis un comunicat oficial în care și-a prezentat scuzele pentru comentariile nepotrivite la adresa noului jucător al lui Real Madrid.

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei, Kylian Mbappe a fost întrebat despre comentariul făcut de Amadou Onana. În primă fază, starul Franței nu a știut la cine se referă întrebarea reporterului. Mai apoi, Mbappe a mărturisit că nu îi poartă ranchiună viitorului său adversar și a spus chiar că este dispus să facă schimb de tricouri cu acesta.

Reporter: ”Va mai putea face Amadou Onana schimb de tricouri cu tine?

Kylian Mbappe: ”Cine?

Reporter: ”Amadou Onana, mijlocașul nostru

Kylian Mbappe: ”Ah, am auzit despre asta. Multă lume vorbește despre mine, nu am o problemă cu asta. Dacă vrea tricoul meu, îl poate avea”.

Reacția Federației de Fotbal din Belgia, după videoclipul controversat despre Kylian Mbappe

"Am colaborat frecvent cu Pablo Andres în proiecte umoristice", a spus purtătorul de cuvânt al Federației, Stefan van Loock.

"Din păcate, videoclipul postat nu a respectat tonul umoristic obișnuit și l-am retras. Ne cerem scuze dacă a ofensat pe cineva", a adăugat oficialul Federației Belgiene.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!