FOTO ȘI VIDEO Ipostaza rară în care a fost surprins Prințul William la golul marcat de Anglia, în meciul cu Elveția. Reacția a devenit virală

Printul William Anglia EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 20:44
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 21:24

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Anglia - Elveția a fost cel de-al treilea sfert de finală de la EURO 2024. În tribunele stadionului din Dusseldorf a fost prezent și Prințul William.

A fost a două prezență la EURO 2024, după ce s-a aflat și la partida dintre Danemarca și Anglia, din faza gupelor, atunci când i-a fost alături Regele Frederik al Danemarcei.

În minutul 75, Elveția a deschis scorul prin Embolo, iar Saka a restabilit egalitatea în minutul 80, trimițând partida în prelungiri. 

La reușita englezilor, Prințul William a sărit în sus de bucurie, fiind încântat de faptul că naționala a reușit să egaleze.


Anglia - Elveția (min.80) Gol Anglia pe www.sport.ro

Prințul William a vizitat naționala înainte de plecarea la EURO 2024

Fiul cel mare al Regelui Charles a dorit să le ureze succes echipei și s-a întâlnit cu antrenorul Gareth Southgate și căpitanul Harry Kane.

Cu umorul său caracteristic, Prințul William a dezvăluit că a primit un sfat special de la copiii săi pentru jucători: "Mâncați dublu de mult decât de obicei, ca să fiți puternici!".

"Sincer, nu cred că v-aș vedea alergând după adversari cu burțile pline", a glumit el, adăugând: "Deci cred că e mai bine să luăm sfatul fiului meu George cu un pic de sare".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!