EXCLUSIV Ionel Ganea a dezvăluit fotbalistul pe care mizează la EURO 2024: ”Merg pe mâna lui!”

Ionel Ganea EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 15:00
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 15:01

România se pregătește pentru debutul la EURO 2024, turneu final ce poate fi urmărit în direct pe PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Ionel Ganea a plecat spre Germania pentru a urmări echipa națională a României la EURO 2024. Pe aeroport, ”Ganezul” a transmis că, în opinia sa, meciul cu Ucraina este cel mai dificil.

Ionel Ganea: ”Merg pe mâna lui Ianis la EURO 2024!”

Întrebat care este tricolorul pe care mizează la Campionatul European, Ganea l-a nominalizat pe Ianis Hagi, fotbalistul pe care îl consideră cel mai ambițios jucător din lotul lui Edi Iordănescu. Fostul atacant i-a dat un vot de încredere și selecționerului României, care, așa cum spune Ganea, ”a reușit ce nu au reușit mulți”.

Ca suporter român, sper că echipa noastră să facă un rezultat cât mai bun și să treacă de grupe. Primul meci e cel mai greu, e foarte important. Este adevărat (n.r. că România nu a mai câștigat de mult timp la un turneu final), nu mă așteptam la așa ceva. Încredere și atitudine. Ăsta e lotul, trebuie să îl susținem să își atingă obiectivul.

Merg pe mână lui Ianis, are poftă de joc, are atitudine, este ambițios. (n.r. Este și noul număr 10). Nu contează neapărat, nu joacă numărul.

Edi a realizat ce mulți nu au realizat. Succes băieților!”, a spus Ionel Ganea pentru PRO TV și Sport.ro.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Programul României la Euro

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!