Gazzetta dello Sport a realizat un clasament al celor mai spectaculoase goluri din grupele EURO 2024. Românul inclus în top

Nicolae Stanciu EURO 2024 Gazzetta dello Sport Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 21:35
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 21:53

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România a realizat o performanță importantă la turneul final din Germania, calificându-se în faza optimilor, unde va juca împotriva Olandei

Partida va avea loc la Munchen, pe 2 iulie, de la ora 19:00 și va fi transmisă în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. 

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au realizat o selecție a celor mai spectaculoase goluri din faza grupelor de la EURO 2024, iar reușita lui Nicolae Stanciu, din meciul cu Ucraina, face parte dintre ele. 

"'Cel mai frumos gol al carierei mele', a declarat Nicolae Stanciu după meciul cu Ucraina. Și cine îl poate învinovăți: un șut splendid din interior, lovit cu putere din afara careului, direct în colțul de sus este greu de uitat, dar mai ales de replicat. E adevărat că Lunin a avut o implicare, greșind complet abordarea, dar gestul tehnic este tot opera lui Stanciu, sau mai bine zis talentul lui", au scris italienii. 

România, în top 10 al naționalelor entuziasmante

Jurnaliștii de la The Athletic au realizat un clasament al celor mai entuziasmante reprezentative naționale de la EURO 2024, clasament realizat pe baza mai multor criterii. Pe primul poziție s-a clasat Spania, urmată de Austria și de Elveția. România ocupă un onorabil loc nouă.

"Distracție foarte bună, de la execuția lui Nicolae Stanciu în primul joc împotriva Ucrainei până la concurența cu Slovacia în ultimul lor joc, în ciuda faptului că egalitatea a fost un rezultat convenabil pentru ambele formații, care a fost suficient de bun pentru să se califice amândouă.

Desigur, jocul s-a încheiat la egalitate, dar oricine l-a urmărit vă va spune că nu a fost 'Rușinea de la Frankfurt', iar indignarea antrenorului lor la orice sugestie de blat a oferit un divertisment suplimentar.

Principala teamă înainte de turneu a fost că jucătorii lor importanți d-abia au jucat pentru echipele lor de club în sezonul trecut: dar, în loc să apară nepregătiți, de fapt au fost bine odihniți", a notat sursa citată. 

România a depășit țări precum Belgia, Italia, Danemarca sau Anglia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!