"Este fără îndoială ultimul meu Campionat European!" Își pregătește Ronaldo retragerea?

Cristiano Ronaldo campionatul european EURO 2024 EURO 2024 Cristiano Ronaldo / Sursă: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 13:09
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 13:18

Portugalia a trecut la loviturile de departajare de Slovenia și s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European din Germania.

Portugalia - Slovenia a fost 0-0 la capătul timpului regulamentar, motiv pentru care s-a intrat în prelungiri. Pe finalul primei reprize a prelungirilor Portugalia a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, însă Cristiano Ronaldo a ratat.

Imediat după ce a ratat lovitura de pedeapsă, starul lusitan a fost năpădit de lacrimi, iar la finalul meciuli a oferit o declarație care i-ar putea explica frustrările.

CR7 a anunțat că acesta va fi ultimul său Euro la care va mai îmbrăca tricoul naționalei Portugaliei:  "Este fără îndoială ultimul meu Campionat European", a spus Ronaldo.

Cifrele lui Cristiano Ronaldo la Campionatul European

Cele mai multe finale ale Campionatului European (șase), cele mai multe apariții în Campionatul European (29, până acum), cele mai multe goluri la Campionatul European (14, până acum) și cel puțin un titlu (2016).

După Campionatul Mondial din 2022, Cristiano Ronaldo s-a mutat în Arabia Saudită, la Al-Nassr, cu care mai area contract până în vara 2025.

Cristiano Ronaldo (39 de ani) își va face apariția din nou pe gazon la Campionatul European, vineri, împotriva Franței, într-o reeditare a finalei din 2016.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!