VIDEO Edward Iordănescu a fost întrebat despre penalty-uri, înaintea meciului cu Olanda, și a reacționat imediat

edward iordanescu EURO 2024 Olanda optimi euro 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 20:46
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 20:59

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România a realizat o performanță importantă la EURO 2024, calificându-se în optimile de finală ale turneului din Germania.

După 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, tricolorii lui Edward Iordănescu au terminat pe locul unu în grupă și s-au calificat în optimile de finală, acolo unde o vor întâlni la Munchen pe Olanda, LIVE, marți, de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO, și LIVE TEXT cu VIDEO EXCLUSIV pe sport.ro.

Promisiunea lui Edward Iordănescu

Selecționerul României a vorbit înaintea confruntării cu Olanda, din optimile de finală, explicând că sunt pregătite și loviturile de pedeapsă în cazul în care se va ajunge la această situație.

”(n.r. Ați pregătit penalty-urile la antrenament?) Da, cu siguranță. Trebuie să avem mare grijă și la deciziile pe care le vom lua de pe margine. Trebuie să știm când să reacționăm și trebuie să fim disciplinați și cu hotărâre. 

Toți suntem dispuși să dăm tot. Ne dorim o calificare enorm, e greu să exprim în cuvinte. Suntem conștienți că trebuie să dăm totul pentru a produce această performanță”, a spus Edi Iordănescu.


Conferință Edward Iordănescu înainte de România - Olanda, la EURO 2024 pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!