EXCLUSIV "E singura lor șansă!" Florin Răducioiu, avertisment pentru tricolori înaintea meciului cu Belgia

Florin Raducioiu campionatul european EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 01:00
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 08:04

Naționala României a învins Ucraina, scor 3-0, în primul meci al său de la Euro și se pregătește deja pentru confruntarea cu Belgia.

Confruntarea cu belgienii se anunță în momentul de față cu mult mai grea decât ne așteptam să fie, deoarece "racii roșii" au capitulat în fața Slovaciei în prima etapă a grupelor.

Fostul internațional Florin Răducioiu a ținut să-i avertizeze pe tricolori că îi așteaptă un meci greu, însă a ținut să menționeze faptul că belgienii vor trebui să pună osul la treabă dacă vor dori să treacă de băieții lui Iordănescu junior.

"Da (n.r. - îi este teamă de Belgia, care a pierdut cu Slovacia), pentru că este un meci vital pentru ei. E singura lor șansă să reintre în cărți pentru calificarea în optimi (n.r. - să bată România în etapa a doua a grupelor).

Nu cred că Belgia de astăzi va fi și împotriva României. Nu cred. Nu pot să cred așa ceva, nu pot să cred că a uitat să joace fotbal. O echipă de mare valoarea.

Bine, dar am mai spus-o noi aici și Ciprian (n.r. - Marica)... nu intră pe teren bugetul, trebuie să fii concentrat, să fii cât mai atent și să-ți impui propriul joc, altfel nu ai nicio șansă. Nu e suficientă prezența", a spus Florin Răducioiu la PRO TV.

ROMÂNIA - UCRAINA 3-0

Meciul a început extrem de echilibrat, cu cele două echipe încercând în primul rând să stea bine în defensivă și să nu primească gol. Echilibrul s-a rupt în minutul 29 când Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Lunin. A fost 1-0 la pauză.

În repriza secundă, tricolorii au început în forță, iar Coman a trecut pe lângă gol încă din minutul 46. S-a făcut 2-0 în minutul 53 când Răzvan Marin a marcat un gol de toată frumusețea din afara careului de 16 metri. Drăguș a stabilit rezultatul final, 3-0, după o fază superbă creată de Dennis Man în flancul drept.

Programul României la Euro

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!