După ce a distrus România, presa din Belgia laudă naționala Slovaciei

Robert Bozenik campionatul european EURO 2024 EURO 2024 Robert Bozenik / Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 20:18
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 20:20

Belgienii se tem mai tare de Slovacia decât de România.

Naţionala de fotbal a Slovaciei este "buturuga mică lipsită de complexe în grupa diavolilor roşii", scrie joi site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF, cu o zi înainte de startul EURO 2024.

"Slovacia nu are nimic de pierdut la acest EURO şi nu este aşteptată de nimeni... cu excepţia slovacilor. Cu toate acestea, buturuga mică a grupei vrea să creadă în calificarea sa. Trebuie spus că Grupa E nu este de netrecut. România afişează un nivel foarte apropiat de al slovacilor, Ucraina este ceva mai puternică pe hârtie, dar nici ea de nebătut, iar apoi rămâne Belgia, favorită la primul loc în grupă", notează RTBF.

Belgia, favorita grupei

Potrivit publicației, punctul forte al Slovaciei este apărarea, iar marea problemă este lipsa unui adevărat golgheter. Echipa a marcat 17 goluri în preliminarii, unde cel mai bun marcator a fost Lukas Haraslin, cu doar trei goluri. Lipsa unui atacant care marchează cu uşurinţă poate penaliza rapid o naţională la o mare competiţie, scrie site-ul RTBF.

Slovacia va întâlni Belgia pe 17 iunie, Ucraina patru zile mai târziu şi România pe 26 iunie în Grupa E a turneului găzduit de Germania.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Turneul final va debuta cu meciul Germania - Scoția, programat pe 14 iunie, de la ora 22:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!