Denis Alibec știe factorul care îl poate ține pe Edi Iordănescu la echipa națională

Denis Alibec edi iordanescu EURO 2024 FRF EURO 2024 Edi Iordănescu / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 13:00
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 12:57

Eliminarea României de la EURO 2024 a adus cu sine multe incertitudini legate de viitorul selecționerului Edi Iordănescu. 

Cu un contract valabil până la finalul turneului din Germania, Iordănescu a lăsat să se înțeleagă că ar putea să părăsească echipa națională pentru a se dedica familiei.

Denis Alibec: "Familia lui Edi Iordănescu poate influența decizia finală"

Denis Alibec a fost întrebat despre viitorul selecționerului și a declarat că doar familia lui Edi Iordănescu poate influența decizia acestuia. 

  • Ionuș Nedelcearu, Răzvan Marin, Raul Opruț, Denis Alibec / Foto - Gabriel Chirea

"Chiar nu știu ce să zic. E decizia lui. Poate doar familia să îl influențeze", a declarat Alibec, conform Digi Sport.

Ce a spus Iordănescu Jr după eliminarea de la EURO

După meciul împotriva Olandei, Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său și despre echipa națională. 

"Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă națională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranță va fi o discuție cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa națională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost ușor, vom vedea ce vom decide", spunea Iordănescu.

 Cine ar putea să-i ia locul lui Edi Iordănescu?

Raul Rusescu, fost internațional român, a menționat că prima opțiune pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu ar trebui să fie Cristi Chivu.

"Dacă pleacă Edi Iordănescu, prima opțiune a mea ar fi Cristi Chivu. Am auzit lucruri foarte bune despre el la Inter și mi-ar plăcea să-l văd la un nivel mai ridicat, să i se acorde încredere la fel cum i s-a acordat și lui Edi Iordănescu, mai ales după campania ratată din Liga Națiunilor. Chivu a spus că își dorește să antreneze și așteaptă ca un club să vrea un tânăr antrenor ambițios și dornic de treabă. Vorbim despre unul dintre cei mai importanți jucători români din istoria recentă, 100% ar fi respectat în vestiarul naționalei", a spus Rusescu, conform GSP.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!