FOTO ȘI VIDEO De nicăieri! Distincția primită de Vasile Mogoș după ce a fost făcut KO de Dumfries în România - Olanda

Vasile Mogos Denzel Dumfries Olanda Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 22:33
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 22:32

Vasile Mogoș (31 de ani) a jucat într-un singur meci al României de la EURO 2024, chiar în cel din optimile de finală contra Olandei, scor 0-3.

Titularizat pe postul de fundaș stânga în locul lui Nicușor Bancu, suspendat, Vasile Mogoș a rezistat doar 32 de minute pe teren. Apărătorul de la CFR Cluj a fost victima unei ciocniri dure cu Denzel Dumfries și a acuzat dureri la nivelul pieptului și capului.

Vasile Mogoș, desemnat de Gazzetta dello Sport cel mai bun jucător al României din meciul cu Olanda

Medicii l-au tratat pe gazon pe Mogoș, însă fundașul nu a mai putut continua, iar Edi Iordănescu l-a trimis în locul său pe Bogdan Racovițan, în timp ce Andrei Burcă a fost mutat pe poziția de fundaș stânga.

Deși a jucat doar 32 de minute la Munchen, Vasile Mogoș a fost desemnat de ziarul Gazzetta dello Sport cel mai bun jucător al României din partida cu Olanda. Italienii subliniază că această distincție vine și ca urmare a prestației generale modeste a echipei conduse de Edi Iordănescu.

"Joacă jumătate de oră și este cel mai bun din echipa României. Stă bine în teren, însă se accidentează. Pentru o rezervă, bun!", a scris Gazzetta despre Mogoș, notat cu 6.

Singurul jucător al României care a mai primit nota 6 a fost Radu Drăgușin. În rest, numai note de 5 și 5,5 acordate de italieni pentru tricolori.

Cel mai bun jucător al meciului a fost desemnat Cody Gakpo (7,5), cel care a marcat un gol și a oferit un assist.

  • 8 meciuri are Vasile Mogoș la naționala României. A debutat în 2019, iar până acum a strâns patru partide oficiale și patru amicale.

VIDEO Accidentarea suferită de Vasile Mogoș în România - Olanda

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!