Vezi VIDEO EXCLUSIV cu momentul în care Mogoș a fost accidentat și a cerut intervenția medicilor

EURO 2024 Accidentarea lui Mogoș în meciul România - Olanda de la EURO 2024
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 20:00
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 20:07

România este condusă la pauză de Olanda cu 1-0, dar pe lângă golul lui Cody Gakpo, cel mai important moment al primei reprize a fost accidentarea lui Vasile Mogoș.

 

În minutul 20 al meciului, Olanda a preluat conducerea printr-un gol spectaculos al lui Gakpo. Acesta a demonstrat abilități individuale remarcabile, finalizând cu un șut precis la colțul scurt al porții.

  • Accidentarea lui Mogoș în meciul România - Olanda de la EURO 2024

Echipa României a suferit o lovitură dură în minutul 33, când Vasile Mogoș a fost nevoit să părăsească terenul din cauza unei accidentări serioase. Fundașul a fost implicat într-o ciocnire cu Dumfries, în urma căreia a întâmpinat dificultăți de respirație. Situația a necesitat intervenția imediată a echipei medicale.

Selecționerul Edward Iordănescu a fost forțat să facă o schimbare neplanificată. Mogoș, care evoluează pentru CFR Cluj, nu a mai putut continua partida și a fost înlocuit cu Bogdan Racovițan. Această modificare timpurie în defensivă ar putea avea implicații semnificative asupra strategiei României pentru restul meciului. 

Vezi România - Olanda LIVE VIDEO pe VOYO și video exclusiv pe sport.ro. România joacă împotriva Olandei în optimile EURO 2024, marți 3 iulie, de la ora 19:00 la Munchen, pe aceeași arenă pe care am învins Ucraina cu 3-0.

 
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!