VIDEO EXCLUSIV De ce a fost Mbappe înlocuit în prelungiri? "L-am văzut chinuindu-se"

Mbappe EURO 2024 Franta kylian mbappe EURO 2024 Kylian Mbappe / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 13:34
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 13:34

Portugalia - Franța s-a terminat 0-1.

Vârful și căpitanul Franței, Kylian Mbappe, a solicitat să fie înlocuit în prelungirile meciului din sferturile de finală ale EURO 2024 împotriva Portugaliei din cauza oboselii.

Probleme de formă pentru superstarul lui Real Madrid

În vârstă de 25 de ani, Mbappe nu a reușit să impresioneze la acest turneu și a reușit să marcheze doar un gol din penalty împotriva Poloniei. 

  • Kylian Mbappe

Restul ocaziilor de gol nu au fost fructificate, iar masca pe care a trebuit să o poarte după ce și-a spart nasul în primul meci i-a creat un disconfort.

În meciul împotriva Portugaliei, Mbappe a fost lovit în față cu mingea și și-a scos pentru scurt timp masca. Ulterior, a cerut să fie înlocuit, evitând astfel să participe la loviturile de departajare.

Didier Deschamps: "S-a simțit obosit"

"Da, el este întotdeauna foarte sincer cu mine și cu echipa. Atunci când simte că nu are capacitatea de a accelera... Nu este în formă maximă... s-a simțit într-adevăr foarte obosit", a explicat Deschamps, referindu-se atât la oboseala musculară, cât și la problema nasului.

L-am văzut chinuindu-se în timpul primei reprize de prelungiri. A fost inutil să îl lăsăm pe teren. Kylian a fost întotdeauna sincer cu mine și cu echipa, așa că era normal să aducem sânge proaspăt", a declarat selecționerul Franței, citat de MARCA.

În absența lui Mbappe, colegii săi de echipă au excelat și au marcat toate cele cinci penalty-uri perfect, care a dus la câștigarea meciul cu 5-3 împotriva Portugaliei. 

Mbappe: "Suntem încă acolo"

Mbappe a fost mulțumit de calificarea în semifinale și s-a declarat foarte fericit pentru această reușită.

"Este foarte entuziasmant, suntem foarte fericiți! Este foarte dificil să repeți performanțele, să fii în ultimele patru, dar suntem încă acolo. Vom încerca să ne recuperăm și să ne pregătim treptat pentru meciul împotriva Spaniei", a declarat francezul, după meci.

Semifinalele EURO 2024

Spania și Franța se vor întâlni în prima semifinală a EURO 2024. Partida este programată pe 9 iulie, de la ora 22:00, pe "Allianz Arena" din Munchen. Cealaltă semifinală va fi decisă în urma partidelor Olanda - Turcia și Anglia - Elveția.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!