VIDEO EXCLUSIV Kylian Mbappe ”OUT” de la EURO? Accidentarea horror suferită de atacantul Franței în meciul cu Austria! Prima reacție a fotbalistului

kylian mbappe EURO 2024 Franta EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 08:29
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 08:27

Kylian Mbappe a ieșit accidentat din meciul câștigat de Franța împotriva Austriei, scor 1-0, din grupele EURO 2024.

Francezii s-au impus la limită grație unui autogol semnat de Wober. Faza a pornit însă de la Kylian Mbappe, care a avut o pătrundere frumoasă prin flancul drept și a centrat în careul advers. Wober a încercat să respingă, dar a trimis în propria poartă.

Kylian Mbappe s-a accidentat și are nevoie de intervenție chirurgicală

Kylian Mbappe a fost și protagonistul unei ratări imense în minutul 55. Atacantul Cocoșului Galic a scăpat singur cu portarul, însă a șutat pe lângă poartă, într-o manieră care nu îi este deloc caracteristică.

Jucătorul care a va îmbrăca tricoul lui Real Madrid din următorul sezon a fost urmărit de ghinion în meciul cu Austria, pentru că, în minutul 85, a încercat să trimită cu capul spre poarta adversă, dar s-a ciocnit de un adversar și a rămas întins pe gazon.

Portarul  austriecilor a cerut de urgență intervenția echipei medicale, după ce a observat cum arăta nasul lui Mbappe. Starul Franței s-a ales cu nasul rupt și a fost nevoit să părăsească terenul. Didier Deschamps a cerut să facă schimbare câteva minute mai târziu, dar austrieci au repus rapid mingea în joc și s-au năpustit către poarta adversă.

În acel moment, Mbappe a pătruns pe teren, asumându-și un cartonaș galben. În cele din urmă, Mbappe a fost scors de pe teren, iar în locul său a fost introdus Olivier Giroud, care a avut și el o ratare monumentală din fața porții.

La finalul meciului, Federația Franceză de Fotbal a informat că accidentarea suferită de Kylian Mbappe este destul de gravă și are nevoie de o intervenție chirurgicală, care îl va ține departe de teren cel puțin 10 zile. Totuși, Mbappe nu se va opera imediat. În schimb, până la finalul turneului, atacantul va evolua cu o mască de protecție. Dacă ar fi ales operația, Mbappe ar fi avut nevoie de 10 zile de refacere și nu ar mai fi putut evolua în faza grupelor.

Kylian Mbappe  a revenit la baza echipei naționale a Franței. Mbapppe a suferit o fractură a piramidei nazale în repriza a doua din meciul cu Austria disputat la Dusseldorf. Căpitanul Franței a fost tratat în primul rând de staff-ul medical și de dr. Franck Le Gall, care i-a pus un diagnostic.

Mbappe va primi tratament în următoarele zile, dar nu va fi operat în viitorul imediat. Va fi confecționată o mască astfel încât decarul naționalei Franței să se poată pregăti pentru revenirea în competiție după o perioadă în care se va trata”, au scris ”federalii” francezi.

VIDEO Accidentarea suferită de Kylian Mbappe

Prima reacție a lui Kylian Mbappe după accidentarea suferită în Austria - Franța

Până la finalul competiției Mbappe va fi nevoit să poarte o mască de protecție, așa cum el însuși a dat de înțeles printr-o reacție scurtă pe rețelele sociale.

Idei de măști?”, a scris Kylian Mbappe pe rețelele sociale la scurt timp după finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!