Contra știe cele trei echipe care se bat pentru trofeu la Campionatul European din Germania

Cosmin Contra EURO 2024 trofeu EURO 2024 Cosmin Contra
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 17:40
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 17:45

EURO 2024 începe vineri, 14 iunie. E transmis în direct de Pro TV, Pro Arena și VOYO. 

  • EURO 2024 e în direct pe Pro TV, Pro Arena și VOYO
  • Turneul se desfășoară în Germania, în perioada 14 iunie - 14 iulie. 

Câştigătoarea trofeului EURO 2024 se va alege dintre naţionalele Franţei, Spaniei şi Angliei, este de părere Cosmin Contra, acum antrenor la Damac (Arabia Saudită). Fostul selecționer al României îl antrenează la Damac și pe Nicolae Stanciu, căpitanul primei reprezentative. 

Contra știe cele trei echipe care se bat pentru trofeu la Campionatul European din Germania

"E clar că Franţa, Spania, Anglia sunt printre favorite... Anglia, din punctul meu de vedere, are o naţională foarte puternică. Aşa că eu cred că din aceste trei reprezentative se va alege câştigătoarea Campionatului European", a spus Contra, într-un interviu pentru Agerpres. 

  • Cosmin Contra

În vârstă de 48 de ani, Cosmin Contra a îmbrăcat de 73 de ori tricoul primei reprezentative a României, reuşind să marcheze 7 goluri. El a evoluat la două Campionate Europene pentru România, Olanda/Belgia 2000 şi Austria/Elveţia 2008.

La nivel de club, fostul fundaş a jucat pentru formaţiile Poli Timişoara, Dinamo Bucureşti, Alaves, AC Milan, Atletico Madrid, West Bromwich şi Getafe. CA antrenor a condus formaţiile FC Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploieşti, Getafe, Guangzhou City, Alcorcon, Dinamo, selecţionata României, Al-Ittihad şi în prezent Damac FC.

La turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), România va debuta pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!