VIDEO EXCLUSIV Ciprian Marica, surprins după conferința lui Edi Iordănescu: "De neînțeles!"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 09:13
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 09:12

Ciprian Marica, fostul atacant al naționalei, a comentat o declarație făcută de selecționerul Edi Iordănescu 

Înaintea meciului Slovacia - România, Edi Iordănescu a lăudat din nou Belgia, adversara care i-a învins pe tricolori (2-0), însă a surprins cu un pronostic pentru celălalt joc al grupei.

"Belgia nu este întâmplător o forță mondială. E pe locul 3 în lume. Ne-a pus în dificultate în multe momente. Totuși, cu puțină șansă, împotriva cursului jocului, puteam obține mai mult.

Am avut situațiile noastre, știam că le vom avea pentru că am analizat foarte bine și știam cum să să le producem. Belgia rămâne o forță, dar cu toate astea, cred personal că mâine Belgia nu va învinge Ucraina", a spus Edi Iordănescu.

Ciprian Marica nu înțelege pronosticul dat de Edi Iordănescu pentru meciul Ucraina - Belgia

Prezent la Studio EURO 2024, Ciprian Marica nu a găsit o explicație clară pentru care Edi Iordănescu a oferit pronosticul respectiv la conferința de presă.

"De neînțeles. A vrut să pună o presiune în plus pe belgieni, să dea totul. Eu știu? O fi zis că-l citează cineva... altfel nu-mi explic.

E foarte adevărat că e important să ne facem jocul nostru, să nu intrăm în jocul lor, să nu ne luăm la luptă cu ei. Apropo de schimbări, eu n-aș schimba nici sistemul și nici organizarea jocului", a spus Ciprian Marica, la PRO TV.

Ciprian Marica: "Mă gândesc că ar putea apărea Mogoș în locul lui Bancu"

Ciprian Marica vede o singură modificare în echipa României pentru meciul cu Slovacia.

"N-aș schimba nimic în alcătuira în primului 11 ca organizare și ca sistem tactic. Aș face o singură modificare dacă ar fi să fac. Drăguș cred că e punct fix ca vârf împins, n-avem ce să discutăm. Rațiu, Drăgușin și Burcă au arătat calitate și nu aș vedea o schimbare. Mă gândesc că ar putea apărea Mogoș în locul lui Bancu. Bancu e foarte bun pe faza de atac, are ceva lacune pe jocul de apărarea, de aceea mă gândesc că am putea să-l folosim acolo pe Mogoș.

În centru mi-e greu să cred că i-am putea vedea pe Olaru sau Cicâldău. N-aș schimba. Ar mai fi Șut, care ar putea apărea, dar nu cred că e cazul. Cred că vom merge pe același sistem. Mihăilă și Man mi s-au părut periculoși în benzi, sunt jucătorii noștri cu viteză de contraatac", a spus și Ciprian Marica.

  • Cum ar arăta echipa lui Ciprian Marica: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Mogoș - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Mihăilă
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!