Cifrele care îi îngrijorează pe belgieni înaintea meciului cu România! Ce trebuie să afle tricolorii obligatoriu

EURO 2024 campionatul european Nationala Belgiei nationala romaniei EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 17:50
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 17:50

România a debutat cum nu se putea mai bine la Campionatul European din Germania, cu o victorie categorică în fața Ucrainei, scor 3-0.

Pentru tricolorii lui Edward Iordănescu urmează urmează duelul cu Belgia, care se a anunță a fi unul extrem de dificil, mai ales după ce "diavolii roșii" au pierdut meciul cu Slovacia și au nevoie ca de aer de cele trei puncte puse în joc în confruntarea cu România.

Presa belgiană a publicat înaintea confruntării cu România o statistică îngrijorătoare pentru naționala pregătită de Domenico Tedesco.

Potrivit rtbf, Belgia  a reușit să câștige doar trei din ultimele zece confruntări în care a fost condusă.

"Incapabili să răstoarne scorul în fața Slovaciei, "diavolii roșii" au debutat în cel mai prost mod la Euro. În ultima vreme, în marile turnee, belgienii dau uneori impresia că sunt lipsiți de soluții când sunt conduși. 

De la revenirea lor la o competiție internațională în 2014, Romelu Lukaku și colegii săi au fost conduși de zece ori (n.r. - incluzând înfrângerea cu Slovacia). Au câștigat doar de trei ori. Adică o rată de succes de 30%", a notat sursa citată mai sus.

Programul României la Euro

  • 17 iunie, România - Ucraina (Munchen) 3-0.
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!