FOTO ȘI VIDEO Cea mai dură reacție după eliminarea de la EURO 2024: "Am fost jefuiți. Rușine!"

Francois Letexier Danemarca EURO 2024 Serbia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 08:13
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 08:17

Marți s-au disputat ultimele meciuri din grupele C și D de la EURO 2024, iar dramatismul a fost uriaș în câteva dintre partide.

În grupa C, Anglia a terminat pe primul loc, cu 5 puncte, urmată de Danemarca și Slovenia, ambele cu câte 3 puncte, și Serbia, ultima clasată, cu doar două puncte. Ierarhia a fost stabilită după meciurile Anglia - Slovenia 0-0 și Danemarca - Serbia 0-0.

Presa din Serbia, revoltată după eliminarea de la EURO 2024: "Am fost jefuiți. Rușine!"

Presa din Serbia a avut o reacție vehementă la adresa arbitrului François Letexier, care nu a acordat un penalty pentru echipa lui Dragan Stojkovic în minutul 83. Reluările au arătat că Joakim Maehle l-a tras serios de tricou pe Aleksandar Mitrovic, însă brigada nu a considerat că a fost vorba de un fault.

Mai mult, faza respectivă s-a încheiat cu un cartonaș galben încasat chiar de Mitrovic, care a intrat într-un conflict cu adversarul său și a protestat la adresa arbitrului.

"Serbia este eliminată de la Campionatul European. 'Vulturii au fost furați'", a titrat Zurnal.

"Nu au fost goluri între Serbia și Danemarca, însă meciul va fi ținut minte pentru penalty-ul neacordat în minutul 83, când Maehle l-a tras de tricou pe Mitrovic din spate, însă arbitrul Letexier și cei din camera VAR au luat o decizie crucială. Au greșit pentru că nu au luat măsuri.

Serbia nu a strălucit în meciul cu Danemarca, însă nu meritam să fim jefuiți într-un mod perfid de arbitrul Letexier. Am fi avut șansa de a trece în avantaj de la 11 metri, însă francezul și colegii lui din camera VAR au rămas tăcuți. Rușine!", au mai scris jurnaliștii sârbi.

Selecționerul Serbiei nu s-a plâns

În schimb, selecționerul Serbiei, Dragan Stojkovic, nu a fost atât de vehement cu privire la faza din minutul 83.

"Mi-a fost greu să văd de pe bancă ce s-a întâmplat. Am văzut doar că există proteste din partea jucătorilor. Astfel de situații se întâmplă în fotbal, jucătorii simt și gândesc diferit față de arbitri", a spus Stojkovic.

Din grupa C, Serbia este singura echipă eliminată, după 0-1 contra Angliei și remizele cu Slovenia (1-1) și Danemarca (0-0).

VIDEO Rezumat Danemarca - Serbia 0-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!