Avertismentul lui Southgate după calificarea Angliei în finala EURO: ”Avem o zi mai puțin la dispoziție față de cea mai bună echipă!”

Anglia Gareth Southgate Olanda EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 01:19
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 01:19

Anglia s-a calificat în finala EURO 2024, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Olandei.

Gareth Southgate: ”Avem o zi mai puțin la dispoziție față de cea mai bună echipă de la EURO 2024!”

Gareth Southgate s-a arătat extrem de fericit după calificarea Angliei în finala Campionatului European și a vorbit în termeni laudativi la adresa jucătorilor. Selecționerul Angliei a explicat de ce i-a scos din teren pe Phil Foden și pe Harry Kane.

Totodată, Gareth Southgate și-a avertizat elevii că pe Anglia o așteaptă poate cel mai dificil meci de la turneul final, contra Spaniei.

A fost o noapte specială și sperăm că a fost la fel pentru toată lumea de acasă. Cred că prestația noastră a fost foarte bună. Știam că Olanda are jucători cu multă calitate și te pot pedepsi, așa cum au făcut-o. Jucătorii noștri de la mijlocul terenului, în special Foden, au găsit spații, iar ei au fost nevoiți să schimbe mereu.

Bukayo a făcut o treabă foarte bună. A început ca fundaș lateral și s-a apărat ca o extremă de multe ori. A fost una dintre acele seri în care toți jucătorii trebuie să fie foarte flexibili. Am fost mulțumiți de felul în care au jucat Phil Foden și Harry Kane. Avem o bancă bună, aveam prospețime și știam că Ollie Watkins are acele pătrunderi în spatele apărării.

Pentru asta am venit aici și la asta muncim de doi ani. Trebuie să ne bucurăm în această seară, dar trebuie să ne revenim repede, pentru că avem cu o zi mai puțin la dispoziție față de echipa care a fost cea mai bună la acest turneu final”, a spus Gareth Southgate.

VIDEO Rezumatul meciului Olanda – Anglia 1-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!