VIDEO EXCLUSIV Au găsit imediat vinovatul după golul lui Gakpo împotriva României: "Târziu!"

Cody Gakpo Olanda Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 19:40
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 19:40

Olanda a deschis scorul în minutul 20 al meciului cu România, din optimile EURO 2024, LIVE pe PRO TV și VOYO.

După un start bun al României, Olanda a deschis scorul. Cody Gakpo a primit în flancul stâng, l-a fentat pe Andrei Rațiu, a pătruns în careu și a șutat puternic la colțul scurt, fără șansă pentru portarul Florin Niță.

Ce a scris presa internațională după golul lui Cody Gakpo din România - Olanda

Mai multe publicații internaționale consideră că Florin Niță putea face mai mult la golul lui Cody Gakpo, The Guardian remarcând chiar spațiul lăsat de portar între el și bară.

The Guardian: "E posibil ca Florin Niță să aibă parte mâine de o aniversare tristă. Se pare că putea să facă mai mult la golul marcat de Gakpo. A lăsat un mic spațiu între el și bară, iar Gakpo a intrat în interior de lângă Rațiu și a profitat pe deplin de această situație. Poate că portarul nu se aștepta ca Gakpo să șuteze atât de rapid"

Gazzetta dello Sport: "Gakpo deblochează tabela cu un șut cu piciorul drept. Portarul se mișcă târziu și e 1-0 pentru Olanda"

New York Times: "Gakpo, la fel cum a făcut tot turneul, intră în interior din flancul stâng și șutează puternic cu dreptul, la colțul scurt al lui Niță. Poate că portarul României putea face mai mult, însă asta nu ia nimic din meritele lui Gakpo"

  • Golul contra României a fost al treilea al lui Cody Gakpo la EURO 2024, după cele contra Poloniei și Austriei.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!