GALERIE FOTO Atmosferă incendiară la Koln! Suporterii au făcut spectacol în Belgia – România!

EURO 2024 Belgia Romania EURO 2024
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 22:27
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 22:28

Belgia - România este LIVE AICI.

România se confruntă cu Belgia în cel de-al doilea meci al Grupei E de la EURO 2024, iar atmosfera pe stadionul "RheinEnergieStadion" din Köln este una de zile mari, datorită suporterilor tricolorilor care au făcut spectacol încă de la început.

Imnul național al României a fost cântat la unison de mii de voci românești și a creat un zgomot uriaș pe stadionul din Köln, care a surprins o lume întreagă.

Pictați pe față în culorile drapelului național, fanii români și-au exprimat dragostea și susținerea pentru echipa lor alături de cei dragi.

Atmosfera creată de suporterii tricolorilor a continuat pe tot parcursul meciului. „Ale, Ale, Ale!", "Hai România” și „România, ale” au fost scandările preferate ale suporterilor, care au scandat minute în șir pentru a-și încuraja favoriții. Fanii au adus un adevărat spectacol în tribune și au contribuit la atmosfera electrizantă.

Campionatul European din Germania 2024, este transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterii pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!