Andrei Rațiu, clauză uriașă de reziliere la Rayo Vallecano! Anunțul spaniolilor

Andrei Ratiu Rayo Vallecano Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 20:12
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 20:13

Andrei Rațiu (26 de ani) sau ”Sonic”, așa cum l-a poreclit presa internațională pe fundașul român datorită vitezei sale și părului albastru, a impresionat la EURO 2024.

Clauză de reziliere de 10 milioane de euro pentru Andrei Rațiu

Rayo Vallecano nu vrea să îl piardă pe Andrei Rațiu, iar spaniolii vor să îi ofere fotbalistului român un nou contract mai avantajos. Conducerea clubului din La Liga vrea să includă în noul contract al lui Rațiu și o clauză  de reziliere de 10 milioane de euro.

Intenția clubului este ca Rațiu să rămân la Vallecas, iar, pentru a reuși acest lucru, vor să îi mărească clauza de reziliere în următoarele zile, pentru a evita plecarea jucătorului.

Pe de altă parte, Rayo Vallecano nu închide ușa unei posibile vânzări, dar este clar că aceasta s-ar produce în condițiile puse de ei. Așadar, i-a stabilit o clauză de reziliere de zece milioane de euro lui Rațiu”, au scris cei de la Union Rayo.

După evoluțiile de la EURO 2024, echipre precum Brighton, Brentford sau Atalanta au dat semne că și-ar dori să îl transfere pe Andrei Rațiu în această perioadă de mercato.

Andrei Rațiu a avut doar 16 apariții sezonul trecut la Rayo Vallecano

În ultimul sezon, Andrei Rațiu a avut doar 16 apariții pentru Rayo Vallecano, dar a reușit să impresioneze chiar într-un meci contra lui Real Madrid, atunci când i-a ținut piept cu brio lui Vinicius Jr.

De-a lungul anilor, fundașul dreapta a evoluat la cluburi precum Villarreal și Huesca, în Spania, și la ADO Den Haag, în Olanda.

Rațiu a debutat pentru România în septembrie 2021, la o victorie cu Islanda, 2-0. De atunci, „Sonic” a adunat 20 de selecții pentru „tricolori”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!