VIDEO EXCLUSIV Alarmă pentru Anglia după calificarea în semifinalele EURO! Harry Kane s-a accidentat în meciul cu Elveția

Anglia Elvetia EURO 2024 Harry Kane EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 22:07
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 22:07

Anglia s-a calificat în semifinalele EURO 2024 după ce s-a impus în fața Elveției la loviturile de departajare, scor 1-1 (5-3 d.l.d).

După o primă repriză fără șuturi pe spațiul porții, elvețienii au reușit să deschidă scorul în al doilea act, în minutul 75, prin Embolo. Saka a restabilit egalitatea în minutul 80 și a trimis meciul în prelungiri. Niciuna dintre echipe nu a reușit să marcheze în cele două reprize suplimentare, iar calificarea s-a decis la loviturile de departajare unde Anglia a avut câștig de cauză.

Harry Kane s-a accidentat în meciul cu Elveția

În penultimul act al turneului final, Anglia se va duela cu câștigătoarea partidei dintre Olanda și Turcia, dar englezii ar putea avea probleme mari. Cel mai important om din compartimentul ofensiv, Harry Kane, s-a accidentat în meciul cu Elveția și nu a terminat partida pe teren.

În minutul 108, Kane a urmărit un balon care se îndrepta spre marginea terenului. Căpitanul Angliei a intrat într-un duel cu Akanji, iar Kane nu s-a mai oprit la timp, s-a împiedicat de o cutie aflată la marginea careului și a căzut. Gareth Southgate a încercat să îl prindă pe Kane, însă selecționerul nu a reușit.

Kane nu a mai putut continua partida și a fost înlocuit cu Ivan Toney.

 VIDEO Momentul în care Harry Kane a căzut la marginea terenului

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!