VIDEO Spaniolii "au rupt" internetul după golul incredibil înscris de Lamine Yamal împotriva Franței: "Ce bestie!"

Lamine Yamal Franta Spania EURO 2024 Lamine Yamal, în meciul Spania - Franța de la EURO 2024 / FOTO IMAGO
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 22:59
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 23:05

Lamine Yamal (16 ani) a marcat un gol colosal în semifinala dintre Spania și Franța, de la EURO 2024. Puștiul teribil a restabilit egalitatea în minutul 21, după ce Kolo Muani (25 de ani) reușise să deschidă scorul.

Meciul dintre Spania și Franța poate fi urmărit în direct pe Pro TV și pe VOYO. De asemenea, toate fazele sunt disponibile și pe site-ul www.sport.ro.

Ce scrie presa din Spania după golul incredibil înscris de Lamine Yamal

Jurnaliștii din Spania au fost în extaz după reușita lui Lamine Yamal. Jucătorul legitimat la FC Barcelona a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Campionatului European, la 16 ani și 11 luni.

Mundo Deportivo: "Ce bestie! Lamine Yamal a bătut un nou record. Atacantul de la Barcelona a înscris un gol atât de frumos pentru a restabili egalitatea, după reușita lui Kolo Muani. El încă nu a împlinit 17 ani, astfel că a scris o nouă pagină de istorie în fotbal. Ne amintim cum înaintea meciului Rabiot spunea despre Yamal că trebuie să producă mai mult pentru a merita să joace într-o finală de turneu final."

Marca: "Spania s-a trezit și e la un pas de finală. Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr marcator din istoria EURO. Atacantul de la Barcelona l-a făcut pe Rabiot să-și înghită cuvintele, reușind să marcheze din apropierea sa."

Sport: "Lamine Yamal a scris istorie pe Allianz Arena. A rupt cartea recordurilor de la EURO și a devenit cel mai tânăr marcator din istorie. Așa a început remontada Spaniei. La scurt timp după a venit și al doilea gol."

În cealaltă semifinală se vor înfrunta Olanda și Anglia, miercuri, în direct la Pro TV și VOYO. Meciul va începe la ora 22:00. Toate fazele de la EURO 2024 pot fi urmărite și pe site-ul www.sport.ro.

VIDEO Golul incredibil marcat în Spania - Franța

Ce recorduri a mai bătut Lamine Yamal la EURO 2024

Atacantul de la FC Barcelona reușise deja să devină cel mai tânăr jucător din istorie care a bifat un joc la Campionatul European, dar și cel mai tânăr jucător care a oferit un assist. S-a întâmplat în primul meci, contra Croației.

Selecționerul Luis de la Fuente (63 de ani) l-a titularizat în toate jocurile de la turneul final: 3-0 vs. Croația, 1-0 vs. Italia, 1-0 vs. Albania, 4-1 vs. Georgia și 2-1 vs. Germania.

FC Barcelona i-a setat lui Lamine Yamal o clauză de reziliere de 1 miliard de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!