Prime FABULOASE pentru un vis imposibil! Suma incredibila promisa pentru castigarea Euro 2012:

Euro 2012 Ucraina Euro 2012
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iunie 2012, 17:51
Data actualizarii: Miercuri 06 Iunie 2012, 17:49

Anglia, Franta si Suedia au toate motivele sa se teama - presedintele federatiei din Ucraina a anuntat niste prime fabuloase pentru jucatorii nationalei!

Jucatorii echipei nationale a Ucrainei vor avea prime totale in valoare de 13 milioane de euro daca vor castiga turneul final al Campionatului European, care se va desfasura in perioada 8 iunie - 1 iulie, a anuntat presedintele federatiei, Grigori Surkis, citat de site-ul calciomercato.com.

In faza grupelor, primele vor fi de 500.000 de euro pentru victorie si 250.000 pentru remiza. O eventuala calificare in sferturi de finala le-ar aduce ucrainenilor doua milioane de euro.

Inca doua milioane de euro vor incasa daca vor ajunge in semifinale. In cazul in care Ucraina va juca finala, jucatorii vor mai primi trei milioane de euro, iar un eventual succes final le-ar mai aduce 4,5 milioane de euro.

Ucraina face parte din grupa D la turneul final pe care il organizeaza impreuna cu Polonia, alaturi de reprezentativele Suediei, Angliei si Frantei.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!