Vezi cine este omul care a marcat 2 super goluri pentru Franta: Bafetimbi Gomis!

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 Mai 2008, 13:44
GOMIS IN LOCUL LUI TREZEGUET LA EURO

Bafetimbi “Bafe” Gomis poate sa fie omul surpriza din lotul Frantei. Gomis s-a nascut in 1985 in Seyne sur Mer, este debunt in nationala Frantei si are origini senegaleze. Gomis joaca la St Etienne. In 2005 a fost imprumutat la Troyes si a fost unul dintre jucatorii de baza in nationala Frantei Under 17. Gomis are 1,84 m inaltime, joaca cu numarul 18 la echipa de club, a jucat la St Etienne 106 meciuri si a marcat 30 de goluri. Gomis a debutat in nationala mare a Frantei in amicalul cu Ecuador si a marcat 2 goluri.

Francezul a primit deja oferte din Anglia: Newcastle fiind interesata de serviciile sale. De asemenea Gomis mai are oferte de la alte echipe de top din Europa printre care Arsenal, Rangers si Sevilla.

“Mi-ar placea sa joc in Italia sau Anglia pentru ca sunt cele mai puternice campionate din lume. Am avut discutii sa joc pentru nationala Senegalului, dar am ales Franta pentru ca imi place enorm de mult sa joc alaturi de Henry sau Ribery"

Pe 18 mai 2008, selectionerul Frantei, Domenech, l-a convocat pe Gomis in lotul pentru Euro in locul lui Trezeguet de la Juventus. Gomis este al doilea jucator din lotul Frantei care a marcat de doua ori la debutul in nationala dupa Zinedine Zidane.

Beatrice Mahler: Dacă lucrurile continuă în această direcţie, şi decembrie va fi o lună în care vom plânge mult
BRAT

Modifică setările cookies