PITURCA: "NU VREAU SA MA RAZBUN PE BULGARI, VREAU SA PLEC NEINVINS"

"OLANDA SI ROMANIA SUNT MAI BUNE CA BULGARIA"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Noiembrie 2007, 14:09
Data actualizarii: Vineri 16 Noiembrie 2007, 14:09

Nu vreau razbunare, vreau victoria - anunta sus si tare Piturca inainte de duelul de la Sofia. Piturca avertizeaza ca desi meciul cu Bulgaria nu mai este la fel de important pentru calificare, jucatorii vor dori sa le inchida gura bulgarilor care i-au criticat.
Selectionerul Piturca ia in calcul si un esec: "daca pierdem inseamna ca bulgarii sunt mai buni".

"Meciul cu Bulgaria, din fericire pentru noi, nu mai este atat de important la prima vedere. Sigur, ne dorim sa realizam un meci bun si sa plecam neinvinsi. Stiu ca exista o ambitie intre cele doua echipe, dar doar din punct de vedere sportiv. E foarte important ca maine noi, jucatorii si conducatorii, sa ne respectam si sa realizam un spectacol. Echipa este pregatita, e motivata, chiar daca in momentul asta suntem calificati. Dorim sa terminam aceste meciuri neinvinsi, ceea ce ar fi o mare performanta. Nu doresc razbunare dupa meciul de la Constanta. Nu sunt un tip razbunator, este un meci intre doua echipe vecine", a spus Piturca.

"Mutu este un jucator foarte important, insa echipa nationala nu sta intr-un jucator. Cel care il va inlocui sper sa se ridice la valoarea lui", a mai declarat Piturca care a dezvaluit ca si Trica va juca  impotriva bulgarilor.

"Am revazut aproape toate meciurile Bulgariei, in special cele contra Olandei. Cred ca echipa Bulgariei a practicat un joc de calitate. Este o echipa valoroasa, insa, s-a demonstrat ca Olanda si Romania, in acest moment, sunt mai valoroase. Daca maine va invinge Bulgaria, inseamna ca au fost mai buni si asta e situatia", a mai spus Piturca.

Modifică setările cookies