Ilie Nastase a botezat locomotiva "Romania", la Viena, pentru Euro 2008!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2008, 21:26
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2008, 21:26
NASUL NASTASE

Fostul tenisman Ilie Nastase a botezat, joi, la Viena, locomotiva "Romania", la o actiune organizata de Societatea Cailor Ferate din Austria (OBB) in pregatirea Campionatului European de Fotbal EURO 2008, in cadrul careia 16 locomotive ale OBB au fost vopsite in culorile tarilor participante.

"In pregatirea Campionatului European de Fotbal EURO 2008, Societatea Cailor Ferate din Austria (OBB) a initiat o actiune publica, in cadrul careia 16 locomotive ale OBB au fost vopsite in culorile nationale ale tarilor participante la EURO 2008", informeaza un comunicat de presa al MAE remis, joi.

Locomotivele au fost "botezate" de personalitati de marca ale tarilor participante la Campionatul European de Fotbal, incepand cu presedintele federal al Republicii Austria, Heinz Fischer, care a inaugurat locomotiva "Austria".

"Botezul locomotivei romanesti, organizat de OBB cu sprijinul Ambasadei Romaniei, a fost oficiat de legenda tenisului romanesc si mondial, Ilie Nastase, in cadrul unui eveniment desfasurat pe 22 mai 2008, la Gara de Vest din Viena. Dupa "botezul" cu sampanie, "nasul" Ilie Nastase a facut o scurta calatorie cu locomotiva "Romania, se arata in comunicat.

La eveniment au participat insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Romaniei la Viena, Adriana Stanescu, directorul directiei comunicare din cadrul OBB, Walter Sattlberger, membri ai corpului diplomatic roman si ai diasporei romane din Viena, precum si reprezentanti ai presei austriece.

Pe tot parcursul Campionatului European de Fotbal si, in continuare, pana la sfarsitul anului 2008, locomotiva "Romania" va circula prin Austria cu autograful tenismanului roman, alaturi de urarea "Mult succes!", dedicata de acesta echipei nationale a Romaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!