Dino Zoff speriat de Mutu: "Romania poate fi revelatia la turneul final"

Vineri 28 Martie 2008, 10:37
AM BAGAT FRICA IN EI

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Fostul selectioner al echipei nationale a Italiei, Dino Zoff, a declarat, joi, ca reprezentativa Romaniei poate fi revelatia turneului final al Campionatului European din Austria si Elvetia, informeaza cotidianul Corriere Canadese.

"Nu cunosc bine nationala Romaniei, dar a invins lejer formatia Rusiei. Cred ca Romania formeaza o echipa ce poate fi revelatia turneului final si de aceea nu trebuie subestimata. Dificultatile pot veni atunci cand iti subestimezi adversarul", a spus Zoff.

Fostul mare portar a laudat nationala Italiei, in ciuda infrangerii din meciul amical cu Spania, scor 0-1. "Italia a pierdut, dar a convins. Rezultatul nu a fost relevant, o infrangere intr-un amical nu spune nimic. Am vazut o formatie a Italiei frumoasa in fata unei echipe a Spaniei extraordinara", a afirmat Zoff.
 
In schimb, Dino Zoff nu s-a aratat prea incantat de jocul reprezentativei Frantei, care a invins, intr-o partida amicala, cu scorul de 1-0, selectionata Angliei: "Nationala lui Domenech nu m-a impresionat prea mult. Nu mi s-a parut nimic excepţional acolo".

Analiştii şi BNR au avut dreptate: viaţa românilor s-a scumpit la începutul lui 2019
BRAT