Dino Zoff speriat de Mutu: "Romania poate fi revelatia la turneul final"

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Martie 2008, 10:37
AM BAGAT FRICA IN EI

Fostul selectioner al echipei nationale a Italiei, Dino Zoff, a declarat, joi, ca reprezentativa Romaniei poate fi revelatia turneului final al Campionatului European din Austria si Elvetia, informeaza cotidianul Corriere Canadese.

"Nu cunosc bine nationala Romaniei, dar a invins lejer formatia Rusiei. Cred ca Romania formeaza o echipa ce poate fi revelatia turneului final si de aceea nu trebuie subestimata. Dificultatile pot veni atunci cand iti subestimezi adversarul", a spus Zoff.

Fostul mare portar a laudat nationala Italiei, in ciuda infrangerii din meciul amical cu Spania, scor 0-1. "Italia a pierdut, dar a convins. Rezultatul nu a fost relevant, o infrangere intr-un amical nu spune nimic. Am vazut o formatie a Italiei frumoasa in fata unei echipe a Spaniei extraordinara", a afirmat Zoff.
 
In schimb, Dino Zoff nu s-a aratat prea incantat de jocul reprezentativei Frantei, care a invins, intr-o partida amicala, cu scorul de 1-0, selectionata Angliei: "Nationala lui Domenech nu m-a impresionat prea mult. Nu mi s-a parut nimic excepţional acolo".

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT