BLESTEM! Colegi in cel mai tare spot, C.Ronaldo, Messi, Robinho, Rooney, Ribery, Drogba si Cannavaro, OUT de la Mondiale

Autor: Sport.ro
Sambata 03 Iulie 2010, 19:19

Super reclama lansata inainte de Mondiale cu cele mai mari vedete ale momentului in fotbal a strans peste 19 milioane de vizualizari pe Youtube, insa jucatorii nu au fost la inaltime!

Fanii vorbesc de blestem dupa ce pe rand vedetele celebrei reclame Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney,  Ribery, Drogba si Cannavaro au iesit de la Mondiale! 

Drogba s-a accidentat si nici nu a iesit din grupa, Cannavaro a fost numit o 'rusine" dupa meciul cu Paraguay! Rooney a fost si el catalogat drept o dezamagire dupa eliminarea Angliei iar Ribery si Franta s-au facut de ras ca niciodata! Ronaldinho nici nu a prins mondialul iar Cristiano Ronaldo a parasit cu un scandal monstru Africa de Sud.

Federer a fost eliminat si el de la Wimbledon si ajunge pe locul 3 ATP dupa 7 ani!

Robinho a iesit de la Mondial dupa 2-1 cu Olanda, intr-un meci in care Brazilia a condus cu 1-0, iar Messi a fost umilit de Germania cu 4-0.

Culmea, spotul a fost regizat de un mexican care a facut filme cu acelasi final fatal ca al jucatorilor care au aparut in reclama.

Alejandro González Iñárritu este un regizor mexican, a mai regizat Amores Perros, Babel si 21 Grame, iar temele sale sunt despre destin, blesteme si toate cu final fatal. Cum au patit si C.Ronaldo, Messi, Robinho, Rooney, Ribery, Drogba si Cannavaro la Mondial.

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies