EU SUNT 12, INCINS DE FOTBAL

Florin Gardos striga "IMPREUNA suntem 12". Fundasul, alaturi de colegii sai, dar si de suporteri: "Inteleg ce inseamna sa fii suparat, dar haideti sa ramanem uniti"

Citeste si - Mesajul lui "12" pentru Vlad Chiriches dupa gestul fundasului de aseara.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 18:24
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 18:38

Romania a avut aseara al doisprezecelea jucator alaturi, peste 50 de mii de suporteri facand o atmosfera superba pe National Arena, insa nu a reusit sa profite si sa-si asigure calificarea la EURO. Finalul partidei i-a regasit pe unii fani dezamagiti, iar pe unii jucatori suparati nu pe prestatia lor, ci pe suporterii din tribune.

Protagonist al unei faze care nu il onoreaza, Chiriches a intrat in gura unora dintre fani dupa ce si-a manifestat vocal starea de nervozitate. Cu toate acestea, fostul sau coleg de la Steaua, Florin Gardos, ii ia apararea si spune: "Inteleg ce inseamna sa fii frustrat, suparat, nervos si, mai ales, huiduit sau injurat".

Fundasul lui Southampton are insa un mesaj si pentru suporteri, carora le transmite: "Sa ramanem uniti pentru gandul calificarii".

"Sunt alaturi de colegii mei indiferent ce se spune, se scrie sau apare la tv. Inteleg ce inseamna sa fii frustrat, suparat, nervos si, mai ales, huiduit sau injurat.

In acelasi timp, inteleg si frustrarea suporterilor, isi doresc foarte mult ceea ce ne dorim cu totii: calificarea. Hai sa ramanem uniti pentru gandul asta, macar inca 3 zile!

Sa uitam ce a fost aseara pe National Arena, dar sa nu uitam ca am ramas la mana noastra. Mai avem un singur meci si mergem la Euro! Hai, Romania! ‪#‎eusunt12‬", a scris Florin Gardos.

Sunt alaturi de colegii mei indiferent ce se spune, se scrie sau apare la tv. Inteleg ce inseamna sa fii frustrat,...

Posted by Florin Gardos on Friday, October 9, 2015
Modifică setările cookies