Fantome la Frankfurt! VEZI prezentare Rolls Royce Ghost!

Sa dea Domnul sa ne bantuie numai astfel de fantome. Chiar daca se numesc Ghost si nu Phantom. Cea mai noua limuzina Rolls Royce de-a dreptul limuzina are 5 metri si 40 de cm lungime. Este cat un Bentley Arnage. Dar este Rolls si punct.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Septembrie 2009, 10:43
Data actualizarii: Luni 28 Septembrie 2009, 10:45

Spatiul interior este cu 40 de cm mai mic decat intr-un Phantom. Motorul te sperie cu 6,6 ltri capacitate si 570 de cai putere. Cuti ZF are opt trepte automate. Masina atinge 250 de km/h. Coeficientul de aerodinamicitate mare - 0,86 - si greutatea de 2 tone si jumatate sunt unii dintre factorii decisivi care partciipa la consumul mare de 13,6 litri/100 km. Nu prea o credem noi p-asta dar nici ca vom avea prea curand sansa sa testam daca nemtii de la BMW mint. Un motor de 6.6 litri nu va consuma nici oprit doar 13,6 litri.

Atunci cand vorebsti de un Rolls te gandesti in primul rand la dimensiuni, confort si eleganta, de altfel strans relationate. 12 culori va avea la dispozitie clientul noului Ghost si gri satin pentru cpota si montantii fata. Interiorul poate fi tapitat cu 9 tipuri de piele, ed la select la extraopulent. Se spune ca nu oricine poate fi soferul unui Rolls Royce. Avem noi indivizi autohtoni care-si conduc si singuri Rolls-urile.

Acum este simplu sa conduci un Rolls. Are echipamente de recunoastere a pietonilor si obstacolelor pe timp de noapte, afisaj pe parbriz al informatiilor importante, alerta pentru depasirea liniei continue si cruise control cu frana automata inaintea unui impact nedorit. Totodata se pot monta camere care transmit informatii pe display, de jur-imprejurul masinii. Si tot ce am enumerat noi aici reprezinta mai putin de 50% din toate minunile pe care le are un Rolls Royce Phantom.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!