Elena Gheorghe Lexus RX450h Promotor Roxana Ciuhulescu Emisiunea ProMotor

Elena Gheorghe are o casa pe 4 roti, sambata, 23 ianuarie, la ProMotor!

Pentru cantareata Elena Gheorghe, Mos Craciun a pus sub brad anul trecut un cadou cu totul special: un superb Lexus RX450h.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2010, 13:57
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2010, 13:59

Si pentru ca Elena nu are inca permis, putem spune ca masina hibrida dotata cu 2 motoare, unul pe benzina de 3, 5 l si 300 CP, si un altul electric, este la pachet cu tot cu sofer.

Cineva trebuie sa si conduca uimitorul Lexux de aproximativ 3700 kg, iar acel cineva este chiar iubitul si impresarul Elenei, Cornel Ene. Sambata la pranz, in emisiunea ProMotor, cantareata isi prezinta casa pe roti, cum isi numeste chiar ea masina spatioasa si confortabila, care consuma putin (10 l/100 km), e usor de condus, e silentioasa si are un sistem extraordinar de sonorizare.

Desi a facut scoala de soferi inca de acum 3 ani, Elena Gheorghe a fost prea ocupata cu concertele si nu a apucat sa-si dea examenul pentru carnet. Si, chiar daca recunoaste ca nu-i place sa conduca, permisul de conducere ramane totusi o ambitie pentru viitor.

Tot sambata, la ProMotor, Elena Gheorghe ii povesteste prezentatoarei emisiunii de la Pro Tv, Roxana Ciuhulescu, despre prima masina de care a fost indragostita, un Opel Vectra de care ea si Cornel s-au despartit foarte greu, dar si despre cealalta casa pe roti cu care se plimba prin tara in turnee.

Este vorba despre un Opel Vivaro, o masina cu 8+1 locuri pe care Elena si Cornel o folosesc pentru intreaga trupa (dansatoare si instrumentisti) si in care la drum lung distractia este la maxim, cu jocuri de carti si bancuri.

Modifică setările cookies