Adrian Iovan Kavasaki Mercedes E220 Promotor Roxana Ciuhulescu Emisiunea ProMotor

Cum sa pui gaini in luxosul Mercedes E220 al lui Adrian Iovan!

Sambata, 31 octombrie, de la ora 12, Roxana Ciuhulescu va fi martora, alaturi de telespectatorii Pro Tv, a unei demonstatii cu miza inalta pe Aeroportul Baneasa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2009, 14:50
Data actualizarii: Marti 27 Octombrie 2009, 14:53

Prezentatoarea Pro Motor se va intalni cu pilotul Adrian Iovan care ii va invita pe telespectatorii Pro Tv acolo unde niciun calator nu ajunge, mai precis direct in cabina de pilotaj a unui avion. Adrian Iovan va vorbi despre meseria sa de pilot pe care o face de 23 de ani cu aceeasi pasiune, chiar daca acum a schimbat compania, de la Tarom s-a mutat la Blue Air.

Adrian Iovan ii va face cunostinta Roxanei Ciuhulescu si cu motorul sau Kavasaki pe care il are de 9 ani de zile si pe care isi doreste sa-l daruiasca fiului sau cand acesta va implini 18 ani. Prezentatoarea Pro Motor va incerca sa puna cateva gaini in luxosul Mercedes E220 al pilotului, insa inaripatele se vor dovedi a fi extrem de incapatanate si deloc dornice sa cunoasca un portbagaj de masina.

Adrian Iovan marturiseste telespectatorilor Pro Motor ca Mercedesul E220 nu il va putea face niciodata sa uite de prima sa masina, o Dacie verde la care a tinut enorm.

Modifică setările cookies