Veste URIASA pentru Steaua dupa 5-2 cu Dinamo! Era dat plecat, se gandeste sa ramana: "N-am semnat cu nimeni, totul e posibil"

Veste URIASA pentru Steaua dupa 5-2 cu Dinamo! Era dat plecat, se gandeste sa ramana: "N-am semnat cu nimeni, totul e posibil"

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Steaua 5-2 Dinamo / Ciprian Tatarusanu le da sperante stelistilor! Desi s-a anuntat ca va pleca la Fiorentina in vara, cand ii expira contractul, portarul de 28 de ani ia in considerare si o prelungire a intelegerii cu Steaua.

"Vom vedea la sfarsitul campionatului daca a fost penultimul derby pentru mine. N-am semnat cu nimeni, in fotbal se poate intampla orice. Vedem ce isi doreste si Steaua. Eu vreau ce e mai bine pentru mine si pentru familia mea.

Intotdeauna cand castigam impotriva lui Dinamo este o bucurie. La fel a fost si in seara aceasta, speram sa fie si dupa meciul retur. Toata lumea ar spune ca la scorul acesta calificarea e jucata, in proportie de 90%, dar trebuie sa ne concentram.

Asa se intampla in fotbal. Cateodata ei joaca mai bine, de cele mai multe ori jucam noi. In seara asta noi am jucat mult mai bine decat ei si s-a vazut pe tabela" a spus Ciprian Tatarusanu dupa meci.

VEZI AICI REZUMATUL LA STEAUA 5-2 DINAMO

VIDEO PROTVPLUS.RO

Gheorghiță: EMA ar putea autoriza vaccinarea la copii de 12-15 ani la sfârșit de mai, început de iunie
BRAT
Modifică setările cookies