Negoita a plecat la pauza: "Ei au avut 7 ani pentru reconstructie! Galeria lui Dinamo e de locul 1" Cand se bate Dinamo la titlu

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Martie 2014, 06:48

	Negoita a plecat la pauza: "Ei au avut 7 ani pentru reconstructie! Galeria lui Dinamo e de locul 1" Cand se bate Dinamo la titlu

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Steaua 5-2 Dinamo / Patronul celor de la Dinamo, Ionut Negoita, a plecat la pauza de pe National Arena, loc scorul de 4-1 pentru marea rivala.

“Din pacate, rezultatul final nu reflecta corect realitatea, este in defavoarea noastra. S-au luat goluri foarte usor. Eu cred ca este o realizare faptul ca in acest moment am ajuns pana in semifinalele Cupei si ca in clasament suntem pe locul 4.

Avem galerie de locul 1, dar la fotbalisti mai avem de lucrat. Stim ca suntem in reconstructie, nu e o noutate asta. Steaua a avut nevoie de sapte ani pentru acelasi lucru, Gigi era injurat la greu pentru asta, iar acum culege roadele. Asta trebuie sa facem si noi.

Acest scor nu reflecta corect realitatea de pe teren. Impreuna putem ajunge acolo unde ne dorim. Tineretea unor jucatori poate scuza insa anumite erori facute de cei din teren, in fotbal se mai intampla si astfel de lucruri. La titlu ne vom bate in urmatorii ani. Pana la campionatul pe care l-a luat anul trecut, cati ani trecusera de cand Steaua luase ultima oara campionatul? Va spun eu, din 2006 nu mai castigasera, asa ca la asta trebuie sa ne gandim si noi.

Pana sa ne batem pentru titlu, eu sper sa avem o echipa care lupta la fiecare meci. Sunt convins si ca suporterii nu ne vor lasa la retur, ei stiu ca trebuie sa ne fie alaturi la bine si la rau” a spus Ionut Negoita dupa meci la Digi Sport.

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies