Cupa Romaniei

Trica anunta un nou soc: CFR-ul, din nou pe locul 2? "TAS-ul ne da punctele inapoi, mai avem de asteptat o luna!". Ce a spus dupa meciul cu "U"

CFR 0-0 U Cluj, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei | Eugen Trica, antrenorul CFRului, a vorbit la finalul partidei! Acesta spune ca echipa sa isi va recupera cele 24 de puncte pierdute si va reveni pe podiumul Ligii I.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Martie 2015, 00:06
Data actualizarii: Joi 05 Martie 2015, 00:10

"Ii felicit pe baieti, mi-au demonstrat ca sunt o familie si au dat totul. Cu putina sansa cred ca puteam chiar sa castigam! Dar trebuie sa fim multumiti pentru ca pastram in continuare sanse la calificarea in finala. Vom merge in Ghencea sa castigam, eu joc mereu la victorie, asta e mentalitatea mea.

Suntem pe ultimul loc si avem nevoie de puncte, nu avem alta alternativa. Asta e situatia. Nu e vina jucatorilor. Oricum, suntem ferm convinsi ca ne luam punctele inapoi la TAS, e doar o chestiune de timp!

Eu le spun jucatorilor asta la fiecare antrenament. Noi avem 35 de puncte, nu 11 asa cum arata acum. Veti vedea ca ne vom lua punctele inapoi.

Speram ca de pe data de 11 sa putem sa facem si transferuri, pentru ca am facut un recurs. Poate vom mai reusi sa ne intarim putin.

Eu vreau o finala de Cupa cu Petrolul, pentru ca am o revansa de luat pentru finala pierduta acum doi ani", a spus Eugen Trica la SPECIAL, in direct la Sport.ro

CITESTE SI
Modifică setările cookies