Reactia EMOTIONANTA a lui Cartu dupa accidentarea lui Bancu: "De ce li se intampla doar oamenilor buni?"

Momente grele pe teren la Craiova - Viitorul, dupa ce Bancu si-a rupt piciorul.

Intrara urata a lui Seroni i-a cauzat pustiul de 22 de ani, Bancu, o dubla fractura: de tibie si peroneu. A fost nevoie de interventia de urgenta a medicilor, care l-au transportat cu ambulanta la spital.

"Mai bine nu ne calificam decat sa i se intample asta lui Bancu. As fi preferat sa pierdem, sunt marcat. Imi pare rau, era un copil asa de bun.

De ce intotdeauna li se intampla oamenilor buni lucrurile astea?", a spus Cartu la final.

Si Gica Hagi era marcat de cele intamplate:

"Este greu sa vorbesti despre aspectul meciului cand i se intampla unui copil asa ceva. Din pacate acesta este riscul la fotbalisti, la aceasta profesie pe care o avem. Ne pare rau, sper sa aiba puterea sa revina, e un copil foarte bun, e greu sa vorbim. Sunt trist in seara asta, sper sa fie incurajat si sa se lupte pentru a reveni pe teren.

Sunt lucruri urate care se intampla, restul nu mai conteaza. Din teren s-a vazut ca a luat mingea dar n-ai ce sa mai zici, cand se intampla lucruri d-astea, mai ales la un copil, nu mai putem vorbi despre altceva. Ii transmit sa fie bine, sa il ajute toata lumea si sa isi foloseasca energia pentru a reveni pe teren. Nu am avut nicio discutie cu Galatasaray, au fost discutii doar in presa din Turcia ... chiar nu pot vorbi despre altceva, sper sa isi revina acest copil", a spus Gica Hagi.

VIDEO AICI CU MOMENTUL ACCIDENTARII





VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies