Cupa Romaniei

Niculae: "Vrem Steaua in finala Cupei, ar fi cel mai frumos meci!"

Dinamovistii vor s-o bata din nou pe Steaua. Nu in campionat, acolo unde au batut-o deja, ci in finala Cupei Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2010, 16:47
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2010, 16:49

"Orice formatie s-ar califica dintre Steaua si Rapid e la fel de puternica. O finala cu Steaua ar fi cea mai frumoasa, derbiul campionatului sa ajunga si finala Cupei Romaniei.

Dar mai avem pana acolo, trebuie sa mai batem inca o echipa sa ajungem in finala. Ne-a trecut euforia dupa meciul cu Craiova pentru ca ne asteapta un meci mult mai greu decat in cupa. Craiova isi doreste foarte multe revansa si speram sa nu le dam nicio sansa duminica.

E un meci decisiv pentru a ramane in cursa pentru campionat. Sunt noua puncte diferenta, destul de mult. Eu cred ca avem puterea sa batem Craiova, asa cum s-a intamplat in ultimul timp", a declarat Niculae.

Niculae a povestit cum, in timpul liceului, chiulea de la ore pentru a juca fotbal: "Am amintiri frumoase din liceu, chiuleam de la ore ca sa bat mingea. Ma taxa mama acasa. Am rupt multe perechi de «adidasi», dar asta era situatia, trebuia sa facem sacrificii. Cu notele stateam bine ca altfel nu ma lasa mama la fotbal. Daca nu luam note bune ma tinea acasa si era cea mai drastica pedeapsa".

Modifică setările cookies