Masuri DURE anti-insolventa in fotbalul romanesc. Burleanu pregateste excluderea echipelor din Cupa Romaniei si vrea retrogradarea acestora din Liga I

Autor: Sport.ro
Marti 17 Mai 2016, 12:25

	Masuri DURE anti-insolventa in fotbalul romanesc. Burleanu pregateste excluderea echipelor din Cupa Romaniei si vrea retrogradarea acestora din Liga I

Doua echipe din Play Off-ul Ligii I nu au primit licenta pentru participarea in cupele europene in sezonul viitor. De la anul, formatiile aflate in aceasta situatie, respectiv insolventa, ar trebui sa nu mai aiba dreptul de a juca in "faza finala a campionatului", spunea Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu, in urma cu o luna de zile.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal merge insa si mai departe. 

Invitat in studioul Sport.ro, la Ora Exacta in Sport, seful de la Casa Fotbalului a spus ca echipele aflate in insolventa ar putea fi excluse din Cupa Romaniei, competitie organizata de FRF. 

De asemenea, acesta le va propune celor de la LPF luarea in discutie a retrogradarii echipelor care mai intra in insolventa.

Propunerea lui Burleanu vine la nici o luna de zile de la declaratia unuia dintre consilierii sai. Andrei Vochin a venit cu propunerea initiala ca formatiile cu dificultati financiare sa nu mai aiba dreptul de a juca in Play Off.

"N-ar trebui sa mai joace in Liga 1 echipele care sunt in insolventa. Sa joace echipe care dau salariu 1000 de euro, dar sa plateasca la timp", spunea si Ioan Andone in urma cu cateva saptamani.

ASA Targu Mures, CFR Cluj, Petrolul - sunt cele trei echipe din Liga I ramase in insolventa. Ultima dintre ele va retrograda cel mai probabil la finalul Play Out-ului.

Coaliţia de guvernare, blocată în numirea succesorului lui Vlad Voiculescu la Sănătate
BRAT
Modifică setările cookies